Offentlige tilskud til alternativ energi

Præsident George W. Bush krævede sin State of the Union adresse for 2007, en stigning på 22% i føderale tilskud til forskning og udvikling af alternativ energi. Men i en tale, han gav snart efter, sagde han til dem samlet, anerkender jeg, at der har været nogle interessante blandede signaler, når det kommer til finansiering.

Hvor de blandede signaler kom fra berørte, at på samme tid præsident kaldte på mere regering opbakning til alternativ energiforskning og udvikling, NREL €” den nationale vedvarende energi laboratorium af gyldne, Colardo €” lå off arbejdstagere og entreprenører venstre og højre. Tilsyneladende, laboratoriet fik vink, fordi snart efter State of the Union adresse, blev alle re hyret. Den anden tale af præsidentens fik faktisk på NREL. Der er næsten enstemmig offentlig støtte til de føderale støtte gennem forskningstilskud, skattelettelser og andre finansielle incitamenter for forskning og udvikling af alternative energikilder.

NREL er landets førende komponent af National bioenergi Center, en “virtuel” center, der har ingen central mursten og mørtel office. Den NREL raison d ‘ être er fremme af os Department of Energys og USAs alternative energimål. Laboratoriets felt forskere og ansatte forskere, i ord af Laboratory direktør Dan Arvizu, “støtte kritiske markedsmålsætninger for at fremskynde forskning fra videnskabelige innovationer på markedet-levedygtige alternative energiløsninger. Kernen i denne strategiske retning er NRELS forskning og teknologi udviklingsområder. Disse områder spænder fra at forstå vedvarende ressourcer for energi til konvertering af disse ressourcer til vedvarende elektricitet og brændsler, og i sidste ende til brugen af vedvarende elektricitet og brændstoffer i boliger, kommercielle bygninger og køretøjer. ” Den føderalt støttede laboratorium hjælper direkte langs USAs mål for at opdage vedvarende alternative brændstoffer til at forsyne vores økonomi og vores livsstil.

NREL er sat op til at have flere områder af ekspertise i alternativ energiforskning og udvikling. Det spydspidser forsknings- og udviklingsindsats i vedvarende elektricitet; disse vil omfatte sådanne ting som solenergi, vindkraft, biomasseanlæg og geotermisk energi. Det spydspidser også forskning og udvikling af vedvarende brændstoffer til at forsyne vores køretøjer såsom biomasse og biodiesel brændstoffer og brintbrændselsceller. Derefter, det søger at udvikle planer for integreret system enginnering; Dette omfatter at bringe alternative energi ind i bygninger, elektriske gitre og fremføringsmidler og transport infrastruktur. Laboratoriet er også oprettet for strategisk udvikling og analyse af alternative energimål gennem økonomi, markedsanalyse og planlægning og alternative energi investeringer porteføljer structurings kræfter.

NREL er desuden udstyret med en Technology Transfer Office. Denne Office understøtter laboratorium forskere og ingeniører i den praktiske anvendelse af og evne til at leve af deres ekspertise og de teknologier, de udvikler. NRELS forskning og udvikling af personale og faciliteter er anerkendt for deres bemærkelsesværdige dygtighed af private industri, hvilket afspejles i hundredvis af samarbejdsprojekter og licenseret teknologier, som laboratoriet har nu med både offentlige og private partnere.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.