Rabat købmand konto tilgængelighed

Finde ud af hvis rabat Købmand Kontotjenester er tilgængelige for din virksomhed ved at browse hjemmesider af potentielle långivere. Ved at kontrollere program retningslinjer, vil du snart se om du kvalitet, og i bekræftende fald, hvordan at anvende og øge dine chancer for at blive godkendt til denne konto. At få en erhvervskonto gør dig kvalificeret til at acceptere kreditkortbetalinger. Tænk på hvor meget din salgsmængde kunne øge når du tillader kunder at betale med kredit i stedet for at insistere på kontanter eller checks. De vil elske dig for at give denne indstilling, og din salgsmængde kunne hurtigt skyrocket når glade kunder kommer på besøg med plastik i hånden.

En rabat købmand konto lader dig give kredit betalingsmuligheder til en lav pris. For eksempel, efter at have betalt en eventuel anvendelse og setup gebyr for måske $100, du kan blive opkrævet kun $19,95 per måned for mulighederne for at acceptere kreditkort og betalingskort betalinger samt e-check behandling og relaterede tjenester. Du skal være forsigtig, når shopping for en erhvervskonto, da der kan være alle former for skjulte gebyrer, der ikke er angivet på hjemmesiden. I stedet, disse kan være begravet i småt eller bogført på en fjern link fra startsiden. Du skal finde ud af på forhånd, hvad omkostningerne vil være, og hvordan du forventes at betale dem. For eksempel spørge om et online ansøgningsgebyr, et indmeldelsesgebyr og en setup gebyr, blandt andre, hvis du ikke kan se disse bogføres. Nogle tjenester vil fortælle dig, at hvad du ser er hvad du får. Med andre ord, hvis du ikke ser et bestemt gebyr i prislisten, det findes ikke og kan ikke tilføjes senere. Selv hvis du accepterer en erhvervskonto under visse betingelser det første år, i løbet af det andet år dine gebyrer kunne ændre, så spørg om den lange se så godt.

Ansøger om en rabat købmand konto skal foretages med forsigtighed. Noget der lyder for godt til at være sandt nok er netop det. Kigge efter en långiver navn du kan stole på, sammen med et ry bygget på værdier som hæderlighed og respekt. Undgå firmaer, som du er bekendt med, da der er mange fly-by-night enheder søger for at gøre en hurtig sorteper. Få kontrakten skriftligt, og sørg for, at du læser det hele før tilmelding. Bede om en afklaring af betingelser og vilkår du ikke forstår. Alt for ofte kan iværksætter uforsigtige ende i dire straits når en tilsyneladende lukrative købmand konto bliver et sinkhole.

Må ikke haste ud og købe alle typer af kreditkort forarbejdning udstyr, når din købmand konto er godkendt. Først, sikre en business budget, der indeholder en kategori for vækst og markedsføring. Derefter søge efter den rigtige form for udstyr, der bedst tjener dine kunders behov. Du har ikke købe alle typer af kreditkort processing system til rådighed, når et simpelt plug-in terminal vil gøre. Holde dine udgifter nede, mens du vænne sig til denne nye måde at indsamle betalinger. Hvis alt virker godt ud, kan du tilføje flere muligheder senere med din rabat købmand konto.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.