Tips til billige feriedestinationer

Tips til billige feriedestinationer

Ferietid er for mange danskere en anledning til at komme ud og opleve Verden. Det kan dog være en dyr fornøjelse at flyve kloden rundt i jagt på eksotiske feriedestinationer, og så er det heller ikke særligt godt for klimaet. I stedet kan du overveje en række mere nærliggende alternativer til de traditionelle turistmagneter. Der kan være mange unikke oplevelser at hente, og endda til en yderst attraktiv pris. Lige meget hvor du rejser hen, så koster det dog stadig en del at rejse. Du kan vurdere din muligheder for at låne til rejsen hos Consumer Loans.

Besøg vores nabolande

Vi rejser selvfølgelig ud for at få nye indtryk og opleve noget andet end det vante. Alligevel er det interessant at besøge de lande, der ligger tæt på Danmark, og erfare, at man ikke nødvendigvis skal flere tusinde kilometer væk for at få spændende ferieoplevelser.

  • Sverige og Norge. Selvom vi har meget til fælles med vores nordiske naboer, er det alligevel sjældent man tager på ferie hertil. Norge er selvfølgelig ofte en destination for skituren, men det er også et glimrende sted at tage på vandretur, takket være de majestætiske fjelde og de lyse nætter. I Sverige er det oplagt at drage på hyttetur i deres mange skove, ligesom Stokholm altid er et besøg værd.
  • Estland er næppe den mest oplagte feriedestination. Men faktisk er landet utroligt attraktivt for nysgerrige turister. I hovedstaden Tallinn er den gamle bymidte fra middelalderen på utrolig vis bevaret, og du kan bevæge dig langs den meterhøje bymur og indsnuse den idylliske middelalderstemning. Du kan endda også besøge præcist det sted, hvor Dannebrog, ifølge sagnet, faldt fra himlen.

Få penge til rejsen

Uanset hvor du beslutter dig for at drage hen, skal der penge til. Det koster ikke alverden at rejse med fly eller tog internt i Europa, men der skal jo stadig betales for hoteller samt mad og drikke undervejs. Står du og skal af sted, kan du nemt få hurtige penge online. Et lån kan vise sig at være en god beslutning, hvis rejsen efterfølgende giver dig nyt overskud og energi i hverdagen.