Louis Lad os danse: Lær hvordan til Dance med World Champion Louis van Amstel

Hvis du er ligesom mig, ser du på dig selv i spejlet hvis det er absolut nødvendigt. Du har installeret en lav watt pære i dit badeværelse og når du brusebad er til den bløde skær af en natlys.

Er vi skøre, hvorfor vi gør dette for os selv?

Du skal være glad for den måde, du ser. Du formodes at være først og fremmest den aldrig slutter media pres at være en størrelse 2, har lange blonde hår, være en direktør for en fortune 500 virksomhed, har 2,5 børn, et stort hjem (med et hvidt stakit) og selvfølgelig glemme ikke barnepige , du skal have en barnepige, (mand del er valgfri selv).

Nu hvis du er en fyr, vil du sandsynligvis ikke vedrører vægt problem, som mænd ikke synes at passe. De holder stadig at denne alder gamle filosofi jo større jo bedre. Fik nyheder nemlig jer fyrene, regne filosofi ikke for meget når du forsøger at finder din betydelige andre.

Så mit første spørgsmål: Ja, vi er skøre. Vi bør alle lytte til vores mødre, der vil fortælle os skønhed er kun huden dyb og det er vigtigere at være en dejlig person så er det at være en smuk person. Vi bør lytte til vores mor, men lad os se det i øjnene, vil vi ikke.

Lad os glemme ser en del af det og koncentrere sig om hvad er virkelig vigtigt, som er vores sundhed.

Det er tid til at komme ned i sofaen og foretage ændringerne i vores liv, der vil gøre os en sundere, gladere camper.

Motion er nøglen til lykke, motion er nøglen til lykke, jeg holder fortælle mig dette over en over igen, håber at få op inspiration til at begynde at udøve; indtil videre uden held.

Hey Vent et øjeblik, lad os gøre denne sjove, der Sigers opgave er at være kedelig og fyldt med smerte? Jeg har fået en genial idé: Jeg har tænkt mig at tage dansetimer.

Ikke bare nogen danseundervisning mind dig; Jeg har tænkt mig at tage lektioner fra en stjerne. Bare den anden aften jeg var at se nyheder på ABC og kom denne fantastisk flotte fyr ved navn Louis van Amstel, bedst kendt for sine 3 hit sæsoner på USAs mest populære danse show, ‘Dancing with the Stars’.

Hvis du vil lære at danse hvorfor ikke lære af bedste? Jeg har hørt at han er en stor danselærer; og oven i det han er virkelig smuk (ikke at udseende er vigtigt).

Jeg har tænkt mig at lære alle de største dansetrin lide den: Cha Cha, Salsa, Vals, Tango, Sumba, Jive, Rumba og Foxtrot; med Louis van Amstel som min egen personlige dance træner; Hvordan kan jeg tabe?

Den bedste del er, jeg har tænkt mig at tabe de ekstra lille elskovshåndtag, at jeg har bærer rundt med mig siden sidst; og have det sjovt mens du gør det.

Min kæreste, der har købt 8 disc sæt et par måneder siden, allerede dans som en stjerne. Hun siger at dansetrin er virkelig let at lære og at jeg kan øve dem i privatlivets fred i mit eget hjem; der er stor, fordi jeg er nok kommer til at ligne et fjols for de første par danseundervisning.

Jeg har ikke en kæreste lige nu, men det kommer ikke til at stoppe mig. Jeg har tænkt mig at lære at danse først og derefter vil jeg endelig har tillid til at gå ud med mine venner til dans på en lørdag aften. Hvem kender nogle fortryllet aften, jeg kan møde en fremmed, jeg kan møde en fremmed fra hele en overfyldt plads og nogle ved, hvor godt, kender godt selv da, at vi vil være at se hinanden igen og igen… for dem af jer der ikke har set den film, der var et direkte citat fra det sydlige Stillehav et must se for romantiske eventyrelskere derude!

Pas på verden, her kommer jeg; Jeg vil være slankere og sundere og vide hvordan til DANCE!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.